Bulvár

Jákob Zoli megrendelte a negyedik Ferrariját, de nem tudja pontosan, mennyibe kerül

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.04 | 09:18

A milliárdos elárulta, egyesével nem nagyon szokta megnézni a termékek árát, nem is tudja pontosan, mi mennyibe kerül.

A következő Nagy Ő a 2022-es lista szerint Magyarország 37. leggazdagabb embere, elmondása szerint nincs tisztában az árakkal.

image_7c256891596b85a8a4cdd7516b3a
Fotó: RTL

A milliárdos elárulta, egyesével nem nagyon szokta megnézni a termékek árát, nem is tudja pontosan, mi mennyibe kerül.

Ételt előre rendelek, a háztartáshoz szükséges dolgokat pedig a bejárónőm szerzi be. A ruhákat magamnak veszem, azt tudom, hogy nagyjából melyik márkának mi az árazási szintje. Nemrég megrendeltem a negyedik Ferrarimat, de nem tudom, pontosan mennyibe kerül, csak hogy 150 és 250 millió forint között lesz. Ha viszont véletlenül szembesülök vele, én is meghökkenek, hogy mennyit drágult egy-egy termék. Sokan gondolhatnak, emiatt sznobnak, de nem foglalkozom a kritikákkal, csak élvezem a munkám gyümölcsét

A Blikknek arról is beszélt, hogy volt olyan időszaka, amikor kipróbálta a munka nélküli létet, ez azonban nem tette boldoggá.

Attól nem voltam boldog, hogy csak szórtam a pénzt.

Az interjúban arról is mesélt, régen sokszor adott kölcsön másoknak, de nem kapott vissza mindent. Elmondása szerint nagyjából tízmillió forintra rúg az így elvesztett összeg.

Sokan azt gondolják, hogy simán kérhetnek tőlem nagyobb összeget például a vállalkozásukhoz, de ma már nem adok, legfeljebb annyi pénzt, amennyi a megélhetéshez szükséges az illetőnek. Olyan munkatársaimnak adok még kölcsön, akiknek az életben való előrejutásához kell pénz, pont ma egy kollégámnak azért adtam, hogy az albérletből be tudjon költözni a saját otthonába. Ilyenkor munkáltatói hitelt adok, aminek van fedezete. Tudom, hogy ez jó helyre kerül és visszakapom. Jótékonykodni viszont nagyon sokat szoktam.

A teljes interjú itt olvasható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.