Bulvár

Mi van ma a Down-kóros kisfiúval, akit pedofil apja a béranyára hagyott születésekor?

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.06 | 09:18

2014 egyik legmegrázóbb esete az volt,a mikor egy ausztrál párnak Thaiföldön születtek ikrei, ám a Down-szindrómás kisfiút, Gammyt állítólag nem voltak hajlandóak hazavinni magukkal...

A közvéleményt mélyen megrázó eset minden szála ma sem tiszta. Annyi biztos, hogy 2014-ben világméretű botrány volt, amikor az ausztrál Farnell-család Thaiföldön vette igénybe egy béranya szolgáltatását gyermekeik kihordásához, ám a meglepetésszerűen Down-szindrómával születő kisfiú, Gammy, nem érdekelte őket: csak a kislányt, Pipah-t vitték haza magukkal.

A pár sokáig bujkált a nyilvánosság elől, majd az ausztrál 60 Minutes készített velük interjút. Kötötték az ebet a karóhoz, hogy noha ők – ha időben kiderül a kromoszóma-rendellenesség – az abortuszt választották volna. Ennek tudható be szerintük a félreértés is, hogy nekik nem kell a gyerek. Az ő verziójuk szerint ugyanis a béranya – egy fiatal, szegény sorsú thai lány – volt az, aki szemet vetett a gyerekre és nem adta őt vissza a szülőknek.

A béranya állítólag egy kisebb vagyont zsarolt ki a szülőkből a sérült kisfiú ellátására, ő azonban erre másképp emlékszik: a gyerekek már 5 és fél évesek, de ő egy petákot sem kapott Farnelléktől, Gammyt teljesen egyedül neveli. Állítólag 2014 januárja óta nem is látta az ausztrál párt.

A helyzet pikantériája, hogy az apa, David Farnell elítélt pedofil: korábban több gyereket is molesztált, és börtönben is volt emiatt. Ennek ellenére váltig állította: megbánta amit tett, és gyerekei biztonságban lennének mellette.

Akárhogy is, Gammy még mindig Thaiföldön él, és soha nem találkozott ép koromszómájú testvérével, Pipah-val… A hírek szerint mindkét gyerek jól van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.