Sztárok

Durva kínzást végzett magán Osváth Zsolt a 17-ért

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.06 | 17:32

Megdöbbentő: 4 hónap alatt 17 kilót adott le Osváth Zsolt youtuber és étteremtulajdonos. Elmondása szerint csak azért tette ki magát ilyen kínzásnak, mert jól akart kinézni.

Mi van, ha 40 évesen be kell adni a kulcsot? – ezt a kérdést is feltette magának Osváth Zsolt, aki a közelmúltban úgy döntött, jelentős mennyiségű kilótól szabadul meg.

Elmondása szerint több alkalommal vágott már bele diétába, de néhány kilót sikerült csak leadnia. Mostanáig nem volt meg benne a kellő elhatározás – tudatta az nlc.hu a BEST magazin cikke alapján, amelynek a youtuber-étteremtulajdonos nyilatkozott.

Az utóbbi hónapokban Osváth Zsolt 17 kilót faragott le a súlyából, azért, mert jól akart mutatni a tükörben.

Brutális fogyást ért el Osváth Zsolt – Fotó: Facebook.com/osvathzsz

„Sokszor gondolok arra, hogy mi van, ha 40 évesen be kell adni a kulcsot. Szeretnék úgy a tükörbe nézni, hogy sovány és izmos vagyok. (…) Szívesen mondanám, hogy az egészségem miatt vágtam bele, meg hogy rendben legyen a vérnyomásom, esetleg hogy sokáig élhessek, de én csak jól akarok kinézni”

– magyarázta a BEST-nek a vállalkozó.

Osváthnak elmondása szerint már nincsenek falási rohamai, tudatosabb étrendre váltott. Az első hetek azonban borzasztóak voltak számára.

„Az első 3 hét brutál volt. Minden este kajával álmodtam. (…) Kezdetben ki sem mertem tenni a lábam otthonról, nehogy kísértésbe essek. Csak az edzőteremig mentem”  –

állította a BEST-ben a híresség.

Osváth Zsolt azt is elmondta, úgy érzi, ő belül mindig egy kövér fiú marad. Az is lehet, hogy lesz is még kövér, de most még élvezi, hogy nem liheg, ha fel kell mennie gyalog a negyedikre, hogy látszanak a kockák a hasamon és hogy ismét szeretek öltözködni” – írt az nlc.hu a BEST magazin cikke alapján.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Kórházba került Ian McKellen
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 18.