Bulvár

Marsi Anikó és férje a Balatonnál épített szerelmi fészket

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.07 | 10:48

Balatonfűzfőn vásároltak nyaralót.

Fotó: TV2

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor saját kezűleg újítja fel a megvásárolt kertes házat és annak udvarát. Először Siófokon nézelődtek, még lakások is felmerültek, de minden megfizethetetlen volt, végül Fűzfő mellett döntöttek.

A bográcsolóhely is máshol volt egykor, az előkertben, de Gáborom áttelepítette hátra, a már „kitakarított” kertbe. Az eredeti tulajdonos hátulra még két kicsi házat is épített, valószínűleg nyaralókat fogadott. Nem bontjuk le, azt is kipofozzuk, jó lesz a fiúknak vagy szaunának vagy mosókonyhának.

Marsi Anikó a hot! magazinnak elmondta, a ház előző tulajdonosa egy kőműves volt, aki már elhunyt, így vele nem találkoztak. A ház üresen állt három évig, az előző tulajdonos rokonaitól vásárolták meg.

 Anikó vásárolta a régi szekrénysort, amit szétszedett, és szinte minden helyiségbe jutott belőle. Az első az volt, hogy kifestettünk, hogy itt tudjunk aludni. A hálószobában egyszer csak egy kis helyen lemállott a vakolat. A feleségem fellelkesedett, és tégláig leverette a falat az ágyak mögött, de jól is mutat

– emlékszik a férj, aki szinte az egész telet és tavaszt itt töltötte a felújítással, amíg a neje ingázott, ingázik a főváros és a balatoni városka között.

Bár nagyon szeretnek ott lenni, Anikó elmondása szerint a pesti lakásukat nem adják fel.

Amíg Gábor a Balatonon renoválta a családi nyaralót, még iskolába is járt, kitanulta az ácsmesterséget, ami jól jött a felújításhoz. Az elméleti vizsgán már túl is van, júniusban mutatja meg a gyakorlatban, hogy mit tanult

– büszkélkedik a férje teljesítményével Anikó.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.