Bulvár

A bántalmazó nevelőapjával leszámoló Simek Kitti 16 év után találkozott újra lányával

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.15 | 15:18

Hazatért Hollandiából Simek Kitti, aki annak idején azzal vált ismertté, hogy meggyilkolta nevelőapját, aki őt és anyját éveken át bántalmazta.

Kitti mindössze 14 éves volt, amikor az eset történt, akkor 2 év börtönt kapott a körülményekre való tekintettel, de Mádl Ferenc köztársasági elnök a kislánya születésére való tekintettel teljes körű kegyelmet adott neki.

A fiatal lány nem sokkal később elhagyta kislányát és akkori párját, és Hollandiába költözött, nem is tartotta a kapcsolatot Líviával, akiből azóta kamasz lett, már 17 éves. Éppen ezért lepett meg mindenkit, hogy Kitti 16 év után visszatért, és minden felvezetés nélkül felkérte lányát, hogy jöjjön vele Hollandiába. Tótújfalun, ahol élnek, nem fogadták szívesen:

“Nem kérünk Simek Kittiből! Mit képzel, hogy szó nélkül eltűnik, majd tizenhat év után beállít, hogy titokban külföldre csábítsa a gyerekemet? Ő csak bankjegyeket lát Liviben, én pedig a csöpp kislányt, aki odatotyogott hozzám és átölelt. Akinek esténként én mondtam mesét, ha beteg volt, csak én aggódtam érte, én öleltem, én ápoltam őt”

– mondja a kislány édesapja a Blikknek. Mikor aztán Simek közölte a lányával, hogy ha nem hajlandó azonnal vele menni Horvátországba, ő ugyan nem fogja látogatni őt rendszeresen, a lány teljesen elbizonytalanodott. A reakció itt sem volt sokkal szebb:

“Erre ő dühös hangú válaszában nemes egyszerűséggel lekurvázott. Simek Kitti nem az anyám, egy szülő ilyet nem mond a gyerekének”

– zárta le a történetet a 17 éves Lívia.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.