Bulvár

Őrizetbe vették Peter Srámeket

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.15 | 19:18

Peter Srámek közel volt, hogy megtudja, milyen is a török börtön.

“A pihenés alatt három napot szántunk forgatásra, ami egyébként az utolsó napig zökkenőmentesen zajlott. Vettünk fel snitteket tengerparton, hajon, parkokban és a szállodában is. Az utolsó napon láttuk meg azt a bizonyos mecsetet és jó ötletnek tűnt, hogy pár kockát forgassunk háttérben a csodálatos épülettel. Nos, nem volt az” – Peter Srámek a Borsnak árulta el, hogy a két mogorva rendőr forgatási engedélyt kért tőlük, miután történelmi jelentőségű helyen forgattak.

A kamerát elvették és bevitték őket a kapitányságra.

“Hosszú órákat töltöttünk az őrsön, ahol látszott, hogy nem mi vagyunk a rendőrök kedvencei. Végül odalépett hozzánk egy vezető beosztású tiszt, akiről hamar kiderült, hogy felesége révén vannak magyar rokonai és nagyon szereti a kultúránkat és a zenénket is. Meg is mutattam neki pár klipemet és végül inkább tűnt barátinak a beszélgetésünk, mintsem ellenségesnek” – mesélte az énekes. “Végül jól sült el a történet, de

benne volt a pakliban, hogy nem ússzuk meg ennyivel.

A muszlim törvények nagyon szigorúan veszik a kegyhelyeik megsértését és bár nem volt szándékunkban, mégis ezt tettük, amit nagyon sajnálunk mindannyian. Amíg az őrsön várakoztunk azt hittem, hogy őrizetbe fognak venni minket és hát nem hiszem, hogy nagyon szívélyesen bántak volna velünk a rácsok mögött. Maradjunk annyiban, hogy életem legkeményebb órái voltak azok és le is vontam a megfelelő tanulságot” – fejezte be Peter Srámek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló