Sztárok

Elképesztő siker – Azahriah háromnapos koncertje 600 milliós nyereséggel zárt

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.18 | 15:28

Azahriah Puskás Aréna-beli három koncertjének bevétele 2 milliárd forint volt, a nyereség ebből 600 millió forint. Az énekes menedzserei elárulták, hogy a koncertek összköltsége a duplájára nőtt, ennek ellenére sikeres volt.

Rekordbevételt hozott Azahriah három Puskás Aréna-beli koncertje, a jegyekből befolyt bevétel elérte a 2 milliárd forintot. A hvg.hu-nak adott interjúban Tóth Gergő és Tóth Kristóf, az énekes menedzserei elmondták, hogy a koncertek összköltsége 1,4 milliárd forintra rúgott, ami eredetileg 800-900 millió forintra volt tervezve. A váratlan kiadások és az infláció miatt azonban jelentősen megnövekedtek a költségek.

Ennek ellenére a koncertek óriási sikert arattak, mindhárom napon teltház volt. Összesen 138 890 jegyet adtak el, az első napon körülbelül 45 000, a másik két napon pedig mindkétszer 47 000 néző látogatott el a koncertre. A koncerteken 1500 ember dolgozott, ebből 900 fő a biztonsági személyzet tagja volt.

Azahriah Puskás-triplája történelmi esemény volt a magyar zeneiparban. Soha nem fordult még elő, hogy egy magyar előadó három egymást követő koncertet adjon a Puskás Arénában, ráadásul mindhárom teltházzal. A koncertek hatalmas sikere bizonyítja Azahriah óriási népszerűségét, és azt is, hogy ő a magyar zeneipar egyik legmeghatározóbb előadója.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.