Bulvár

G.w.M exe műsorvezetőként debütált

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.24 | 18:18

Nagy Melanie péntekenként látható a Tükröm, tükröm című átalakító műsorban 17:25-től a Dikh TV-n.

Nagy Melanie és csapata egy-egy vállalkozó szellemű hölgyet szépít meg a műsorban.

Régóta dédelgetett álmom volt egy ilyen műsor. 18 éves korom óta dolgozom sminkesként. Ezzel a szakmával még anno az egyetem mellett kezdtem pénzt keresni. Akkor még nem gondoltam, hogy hosszú távon ebben a szakmában fogok dolgozik, elsősorban szerettem volna jól megtanulni sminkelni, főleg magamat.

G.w.M volt párja a kezdetekről elmondta, évekkel ezelőtt ez még nem volt annyira felkapott terület. Hamar a mélyvízbe került, miután a sminkes oktató, akinél tanult megkérte, ugorjon be helyette egy munkára.

Rögtön egy címlapfotózással kezdtem, és azóta is dolgozom sminkesként

Nagy Melanie nagyon élvezi a közös munkát a csapattal. A műsor nemcsak a nők átalakításáról szól, hanem emberi sorsokat is bemutatnak. A második adásában egy átmeneti anyaotthon lakóihoz látogatnak el – írja a Femina.

Nagyon szeretek emberi történeteket, sorsokat megismerni. Az pedig külön öröm, hogy a műsorba jelentkező, szépülni vágyó hölgyek nemcsak megnyílnak nekünk, de a segítségünkkel még szebbek, sugárzóbbak lehetnek. Senkire nem kényszerítünk rá semmit, mindannyian azt valljuk, hogy a kevesebb néha több. Mi csak igyekszünk kiemelni a műsorba jelentkező hölgyek adottságait egy jó sminkkel, frizurával, szempillával, manikűrrel vagy egy új ruhával.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
Válik Sydney van den Bosch
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 12.