Bulvár

Brian Laundrie búcsúlevelében azt állítja Gabby Petito is azt akarta, hogy ölje meg

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.25 | 16:12

Tavaly nyáron sújtotta le a világot a hír, hogy a népszerű utazóvlogger, Gabby Petito eltűnt.

Gabby és párja, Brian Laundrie egy lakóautóval járták a világot, élményeiket pedig a közösségi oldalukon is megosztották. Sokan irigykedtek rájuk, hiszen külső szemlélőként úgy tűnt, az áloméletet élik.

Az ő történetük is bizonyíték arra, hogy a közösségi médiában látott dolgok nem tükrözik a valóságot. Utolsó kirándulásukról csak Brian tért vissza, aki szülei házában húzta meg magát és még hetekig posztolt és írt üzeneteket Gabby nevében, hogy úgy tűnjön, minden rendben van. A lány viszont ekkor már halott volt, Brian pedig ezt nagyon jól tudta, hiszen ő ölte meg. Amikor Gabby szülei rájöttek, hogy lányuk nem tért haza Briannal, azonnal értesítették a rendőrséget. Heteken keresztül keresték, majd végül megtalálták Petito holttestét. Közben pedig Brian is eltűnt és öngyilkos lett.

Most pedig előkerült a férfi búcsúlevele, amiben teljesen abszurd dolgot állít.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gabby (@gabspetito) által megosztott bejegyzés

A levélben olvasható, hogy túrázás közben Gabby beleesett egy sziklás patakba és csúnyán megsérült.

„Amikor kihúztam Gabbyt a patakból, nem tudta megmondani, mi fáj. Volt egy kis dudor a homlokán, ami egyre csak nőtt. Fájt a lába, a csuklója, reszketett a hidegtől, amíg cipeltem, folyamatosan jajgatott a fájdalomtól. Mikor mellette feküdtem, heves rázkódások közepette, zihálva a fájdalomtól könyörgött, hogy legyen vége a szenvedéseinek. Nem tudom, mennyire voltak súlyosak Gabby sérülései. Csak annyit, hogy komoly fájdalmai voltak. Azt hittem, könyörületes tett volt, hogy ő is ezt akarta, de már látom, mekkora hibát követtem el. Bepánikoltam. Sokk hatása alá kerültem.”

– írja Brian a levélben

Gabby halálát fejsérülés és fojtogatás okozta. Brian elmondása szerint, amint megölte a lányt, tudta, hogy nem fogja sokáig bírni nélküle, végül ezért végzett magával. A levélben mindenkit arra kér, hogy ne ítélkezzenek a családja felett, mert eleget szenvedtek már.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.