Bulvár

Így reagált Tóth Gabi a Beyoncé-feldolgozását ért kritikákra

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.25 | 09:18

Nem hagyta szó nélkül.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, hetedik alkalommal adták át a Petőfi zenei díjakat. Tóth Gabi lett az év női előadója. Nemrég videóban reagált az arról szóló hírekre, hogy megkapta a közmédia díját. A videójában hangsúlyozta, hogy nem csak az állami tévénél gondolták úgy, hogy szakmai díjra érdemes. Azóta előkerült egy koncertfelvétel is, ami vírusszerűen kezdett terjedni az interneten.

Tóth Gabin röhög az internet – sajátosra sikerült Beyoncé dalának feldolgozása

Nemrég Tóth Vera is megvédte testvérét, de most Tóth Gabi is reagált a kritikákra – írja az Index.hu.

Mindenki azt mondja, hogy ne foglalkozz vele, ne reagálj rá, és nagyon sok esetben egyet is értek azzal, amikor ezt tanácsolják, de ez már picit több annál

– kezdte TikTok-bejelentkezését Tóth Gabi, aki szerint eddig csak a stílusával volt gond, de már tehetségét is megkérdőjelezik. Mint felidézte, az illusztris videó egyébként egy, a koncertjein rendre nagy sikernek örvendő 8 perces perfomansz csúcspontja, csak az ezt megelőző felvezető rész egyszerűen le lett vágva belőle.

Kiderült, hogy mégsem jó. Egészen elképesztő. Soha senkinek az elmúlt 8-9 évben nem tűnt fel, és most már nem tudtak mit kitalálni, amivel szét tudnak karaktergyilkolni, és előszedtek egy ilyet. Húsz év után megtudtam, hogy nem tudok énekelni. De akkor sem fogom hagyni. Nem fogom hagyni magamat, bármilyen módszerek jöhetnek még, leszek és maradok, annál jobban.

Hozzátette:

Húsz év után megtudtam, hogy nem tudok énekelni… Emberek, idáig jutottunk. De akkor sem fogom hagyni. Nem fogom hagyni magamat. Bármilyen módszerek jöhetnek még, leszek és maradok. Annál jobban maradok, minél jobban ezt teszitek velem


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló