Bulvár

Johnny Depp ügyvédje egy igazi hős: megmentette egy idős ember életét

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.25 | 20:08

Camille Vasquez-t, Johnny Depp ügyvédjét valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni.

A színész tárgyalása alatt olyan teljesítményt nyújtott, hogy pillanatok alatt vált a rajongók kedvencévé és milliók példaképévé. Amit pedig most tett, az is csak azt bizonyítja, hogy egy igazi hős!

Attorney Camille Vasquez embraces US actor Johnny Depp in the courtroom at the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia, on May 17, 2022. – Depp is suing ex-wife Amber Heard for libel after she wrote an op-ed piece in The Washington Post in 2018 referring to herself as a “public figure representing domestic abuse.” (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI / POOL / AFP)

A TMZ tette közzé, hogy Camille egy repülőn megmentette egy idős férfi életét. Az ügyvédnő és testőre éppen a Los Angelesből New Yorkba tartó járaton utaztak, amikor egy idős férfi sétált el mellettük és hirtelen a földre esett. A többi utas elmondása alapján Camille azonnal a férfi segítségére sietett és a kritikus helyzetben se veszítette el a fejét, tudta, mit kell tennie. A sztárügyvéd testvére orvosként dolgozik, ezért azonnal felhívta, a férfi utasításai alapján pedig Camille ellátta az idős urat. Közben a testőre okos óráját használva megmérte a férfi pulzusát is.

A járatot azonnal visszafordították, a férfi pedig túlélte az utat köszönhetően az ügyvédnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.