Bulvár

Na ne, George Clooney balesetet szenvedett, kórházba is került

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.10 | 16:42

A Szardínia szigetén motorozó színészbe egy Mercedes csapódott. Clooney sisakja a szélvédőnek csattant, majd a színész a földre zuhant.

(kép: AFP PHOTO / VALERIE MACON)

Az 57 éves színész kedden reggel hétkor Szardínia szigetén robogóval indult el dolgozni, mikor egy Mercedes szaladt bele. Szerencsére viselte bukósisakját, ami tompította az ütközést, és az is javára vált, hogy viszonylag lassan közlekedett. George Clooneyt a közeli II. János Pál kórházba szállították. Csontja nem tört, viszont sérült a csípője, térde és a medencéje.

 

A karambolos autót egy helyi, hatvan év körüli lakos vezette. A híresség neje, Amal azonnal a kórházba rohant, és két óra múltán el is bocsátották a párt az intézményből. Magánsofőr vezette az autót, mellyel a helyszínről távoztak. Szombaton még látták őket a san paoloi La Tavernetta étteremben ebédelni.

Clooneyék háza a Puntaldia nevű településen van, és a férfi a Catch-22 című, háborús tévéműsorhoz forgat a közeli Olbiában, a Capo Ceraso partszakaszon. A baleset a Costa Corallina nevű üdülőfalunál történt, amikor a balra kanyarodó személyautó telibe kapta a motort.

Egy szemtanú így számol be:

A baleset egy turistáktól hemzsegő környéken történt, de akkor kora reggel még pont nem volt nagy forgalom. Aki látta az egészet, nem gondolta volna, hogy egy filmsztár van a sisak alatt, mert egy teljesen átlagos motorral közlekedett.

A tűzoltók azonnal megjelentek és biztosították a helyszínt. A robogót fehér vitorlavászonnal borították be, majd ismét járhatóvá tették az adott útszakaszt.

El actor estadounidense George Clooney sufrió un accidente en moto en la isla italiana de Cerdeña, donde se encontraba para rodar una serie de televisión, informaron los medios italianos. El accidente se produjo este martes en la localidad de Olbia, cuando la moto en la que viajaba chocó con un Mercedes Benz, según La Nuova Sardegna. Tras el impacto, el conductor del vehículo, cuya luna delantera se rompió, se detuvo y llamó a una ambulancia que trasladó al actor al hospital Juan Pablo II de Olbia donde estuvo unas horas ingresado, para ser sometido a una radiografía después de lastimarse la pelvis y herirse las piernas y los brazos. Según la cuenta Twitter de la revista Chi, el actor está sometiéndose a controles ante un posible traumatismo en la cadera, mientras que otros medios hablan de una herida en la pierna. #GeorgeClooney #Accidente #Italia #10Jul

A post shared by Noticia al Día (@noticiaaldia) on

A Clooney család az egyéves ikrekkel a nyárra az olasz szigetre költözött, 500 kilométerre a Como-tónál évő otthonuktól. Silvio Berlusconi barátjának, Ezio Maria Simonellinek a meseszép házát bérlik Szardínián. A színész egy hatrészes minisorozatot forgat itt, Joseph Heller: A 22-es csapdája című műve alapján, teszi hozzá a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.