Bulvár

Pintér Tibor lánya színésznőnek tanul

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.11 | 12:18

Janza Kata és Pintér Tibor lánya gyönyörű színésznő

Otthagyta a jogi egyetemet Pintér Janka, aki most Erdélyben tanulja a színészmesterséget.

Édesapjával, Pintér Tiborral közösen adott interjút a Meglepetésnek. A magazinnak Pintér Tibor elmondta, ugyan elváltak gyermeke anyjával, Janza Katával, de azóta is jó a viszony közöttük.

Hálás vagyok a volt feleségemnek, mert csodálatosan nevelte Jankát, akitől sosem hallottam vissza, hogy rossz szülő vagyok, pedig nem mindig voltam jó. Követtem el hibákat, és nem tudtam mindig a lányom mellett lenni, azonban az idő, amit együtt töltöttünk, csodás volt, mély beszélgetésekkel, sok kacagással, és ott tudtuk folytatni, ahol abbahagytuk

– nyilatkozta Pintér Tibor.

Pintér Janka szerint az, hogy valaki jó apa, vagy sem, nem az együtt töltött órák mennyiségén múlik, „hanem hogy látja-e, ismeri-e a gyereke lelkét, tudja-e és foglalkozik-e azzal, hogy éppen miben vagyok”.

A lelkem mélyén mindig éreztem, hogy a lányom színésznő lesz. A vér nem válik vízzé. Igazából meg sem lepett, amikor felhívott, hogy otthagyná a jogi kart. Az első mondatom az volt, ha így érzi, akkor most azonnal tegye, és merje végre kibontakoztatni mindazt, ami benne rejlik. Nem féltem őt, mert jó karaktere van, eljátszhatja a királylányt és a boszorkányt is.

Forrás: 24.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló