Bulvár

Katalin és Vilmos besokallt – fontos családi hagyománynak vetnének véget

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.18 | 11:18

Vilmos herceg és Katalin hercegné azt fontolgatják, hogy a hagyományoktól eltérően idén nem tesznek ki hivatalos fényképet György hercegről a születésnapja alkalmából.

Cambridge hercegének és hercegnőjének legidősebb fia július 22-én lesz nyolcéves. Korábban a pár szokása az volt, hogy a jeles napok alkalmából – mint például egy születésnap – megosztottak a gyermekeikről, György hercegről, Sarolta hercegnőről és Lajos hercegről hivatalos portréfotókat, melyeket egyébként a lelkes amatőr fotós, Katalin készített eddig.

fotó: Stephen Lock – Pool / Getty Imagesfotó: Stephen Lock - Pool / Getty Images

Angela Levin, a királyi család életrajzírója azonban arról számolt be, hogy Katalinék idén szakíthatnak a hagyományokkal, mivel korábban többen is támadták őket az interneten a gyerekek megjelentetése miatt.

“Az a hír járja, hogy lehet, nem fogjuk látni György fényképét a születésnapján, mert a szülőket felzaklatta az a fajta durvaság, amit emiatt kaptak. Sok ember kigúnyolta a hétéves kisfiút, de én remélem, hogy ezen túl tudnak lépni” – mondta Levin.

Ám természetesen nem csak negatívumok érik a hercegi párt a gyermekeikkel kapcsolatban. Roya Nikkah királyi tudósító például kifejezetten dicsérte őket, amiért György herceget is elvitték magukkal az angol-német Eb-meccsre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló