Bulvár

Ők a leggazdagabb magyar celebek: Majka zsebeli be a legtöbbet, de kik jönnek utána? 

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.27 | 12:18

Kilencedjére készítette el a Forbes üzleti magazin a legértékesebb magyar celebek listáját.

Kiderült, hogy kik azok a hazai sztárok, akik ezúttal felkerültek a Forbes idei Top 20-as listájára. Sebestyén Balázs lett a tavalyi lista győztese, most azonban Majka megkaparintotta tőle az első helyet.

Az ózdi rapper az egyik legnézettebb tévés műsorvezetőként végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és online jelenlétével előzte be az így második helyre visszaeső Balázst. Majka neve az elmúlt egy évben kikerülhetetlen lett, Rúzsa Magdi hasonlóan nagyot, hat helyet szökkent előre, az énekesnő idén először került fel a dobogóra.

A dobogón túl D. Tóth Kriszta és Schobert Norbert visszatért a Top 20-ba, új szereplőként pedig Szabó Zsófi és Rácz Jenő került fel a listára.

A szakmai zsűri és a Forbes szerkesztőségi pontjaira is támaszkodó leghitelesebb celeb kategórianyertese 2022-ben D. Tóth Kriszta lett, akinek tartalmi profizmusát a közönség is kiemelkedően értékeli.

Schobert Norbi, aki ismertsége, online elérése és sajtóemlítései alapján akár még dobogós is lehetne, ha – feleségével, Rubint Rékával együtt – az NRC reprezentatív kutatásának kedveltséget és hitelességet mérő szempontjában évről évre nem a tabella alján végezne.

 – tette hozzá Knittel Martin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló