Bulvár

“Megérett a disznóvágásra” – súlya miatt támadják  Király Lindát

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.30 | 09:18

Király Linda Facebook oldalán fakadt ki, miután nyaralós fotója alatt rettenetesen bántó és sértő megjegyzéseket tettek rá a súlya miatt.

Az énekesnő hosszú bejegyzésben reagált a támadásokra, szerinte nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet / megélhetés mindenki számára, és ez a téma, hogy éppen le van-e fogyva vagy sem?

Egy fotó megjelent róla az olaszországi nyaralásról és olyan kommenteket látott hogy

megérett a disznóvágásra, jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából, Úr Isten milyen dagadt stb…

Elmondta, hogy azért van itt, és azért kezdett el zenélni, hogy segítsen és erőt adjon. Nem képes csöndben maradni ha másokat azért bántanak/ itélkeznek amiről nem tudjuk a hátterét.

Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni es helyre rakni.

– emelte ki, és hozzátette, hogy tudja nem vékony és nem is érdekli. Lina szerint viszont számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket, és teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen és épít fel egy karriert a tehetségével, mert úgyis csak arról lesz szó, hogy hogy néz ki.

Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból, hogy eszméletlen tehetségek/esek vannak nálunk es csak annyit kellene csinálnunk, hogy biztassuk es támogassuk a másikat. Nagyon különlegesek vagyunk és szomorúnak tartom hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyenfajta egymás rombolásában

– írta a közösségi oldalán az énekesnő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.