Bulvár

265 nap után bejelentkezett Molnár Gusztáv, őszinte vallomást tett

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.03 | 12:18

Molnár Gusztáv hosszú idő után elhagyta a komlói intézetet.

Fotó: Tények.hu

Mint írja, megelőzve a találgatásokat és a “haszontalan híreszteléseket” úgy döntött, hogy 265 nap után saját maga ad hírt arról, hogy mi van most vele.

Jól vagyok. Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ezidő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem.

Elmondása szerint a saját világa Komló előtt pokollá változott, nem igazán látott már belőle kiutat.

Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembe néznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ezidáig nem akartam tudomást venni.

Molnár Gusztáv úgy véli, senki sem maradhat ugyan az, aki volt, ha egyszer megismeri önmagát.

Ajándékot kaptam azzal, hogy lehetőségem volt megtudni mi miért történt úgy az életemben, ahogy történt. Most pedig az a feladatom, hogy megtapasztaljam mi változott 9 hónap alatt. Eddig két kézzel kapaszkodtam a segítőim kezébe, most pedig az egyiket elengedték.

Mint írja, még kicsit bátortalanul, de rengeteg kíváncsisággal vág bele “egy nagy utazásba” Szerinte a legfontosabb az, hogy mindezt nem egyedül teszi.

Budapesten vagyok. Nem szöktem el sehonnan, és nem adtam fel semmit. A dolgomat csinálom. Nem tudom mi történt idekint ezalatt az idő alatt, de most nem is fontos. Az a fontos, hogy mi történt idebent. Időre van szükségem, és nem szeretnék feleslegesen beszélni. Most élvezem a csendet. A saját csendemet. Az őszinteség nem azt jelenti, hogy másokról mondjuk meg az igazat.

Véleménye szerint minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett, és “mindenki úgy döntött, ahogy akkor abban a pillanatban helyesnek hitte”.

Hálás vagyok, hogy képessé váltam elfogadni a segítséget, hogy rávezettek arra a felismerésre, hogy egész életemben azt kerestem, amivel keresek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Gusztáv Official (@molnar.gusztav) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló