Bulvár

16 évesen hajléktalan volt, az egyetem első évében teherbe esett, most pedig kitűnőre diplomázott!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.05 | 19:18

Egy kis inspiráció a sok bizarr és tragikus hír között: kitartással bármi lehetséges.

A 23 éves brit lány, Emily Hattersley évfolyamelső lett a Cardiff Egyetemen médiatudomány és kommunikáció szakon, ami önmagában is szép teljesítmény, de a lány nehéz sorsa még inkább arra késztet minket, hogy megemeljük a kalapunkat.

Kilencévesen meghalt az édesapja, ezután mélyszegénység következett, tizenhat évesen az utcára került. Súlyos gerincproblémái miatt életmentő műtéten esett át és sokáig szinte teljesen mozgásképtelen volt, majd önkormányzati lakást kapott, ahol mindentől és mindenkitől távol csak a tanulásra koncentrált. Még buszjegyre és internetre se volt pénze ebben az időben.

Már épp kezdett volna kijönni a gödörből, amikor az egyetem első évének végén teherbe esett. Párjával, Owennel együtt sírtak. Titokban tartotta a terhességét mindenki előtt, hogy ne ítélkezzenek fölötte és ne nevessék ki, amiért folytatja az egyetemet, és keményen dolgozott, hogy ne legyen negatív hatása a gyerek születésének a munkára.

Végül minden sokkal nehezebb volna egy éjjelente két óránként ébredő, állandóan cicit követelő, folytonos figyelmet igénylő csecsemővel, mint hitte, pláne ment párja dolgozott és saját tanulmányaira koncentrált, más segítségük pedig nem volt, de Emily makacssága végül diadalt aratott.

Nem csupán sikeresen lediplomázott a napokban, de egyúttal évfolyamelső is lett… tehát minden lehetséges!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Young mother who was homeless at 16 and fell pregnant during her first year at university graduates with a FIRST class degree 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Credit: Emily Hattersley/SWNS.COM

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló