Bulvár

Cicciolina keményen odaszúrt Zalatnay Cininek – az énekesnő sem hagyta szó nélkül az egykori pornószínésznő szavait

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.10 | 12:18
  • trendindex: 3

Staller Ilona, akit sokan csak Cicciolinaként ismernek meglepően bántó szavakat fogalmazott meg az énekesnővel kapcsolatban.

Fotó: TV2

Cicciolina elmondása szerint nem igazán tudja élvezni a nyarat, mert bárhová megy, felismerik. Emellett az is kellemetlenül érinti, hogy felszaladt rá pár kiló, ami a mellein is meglátszik.

Megnőttek a melleim! Egyre nagyobbak… talán meghíztam, pedig nagyon odafigyelek a formámra

– panaszkodott a 72. életévében járó Cicciolina, majd a hízással kapcsolatban egy csípős megjegyzés is kicsúszott a száján.

Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini. Régen 3-as méretű melleim voltak, de a szoptatás után megváltoztak, ezért megcsináltattam őket. Ma már 6-os, 7-es a méretem

Dagad a botrány: Cicciolina feljelentette saját fiát

A megjegyzés Zalatnay Cini fülébe is eljutott, így reagált a kijelentésre:

Természetesen a kellemetlen megjegyzés Zalatnay Sarolta fülébe is eljutott, aki nem ment el szó nélkül a kijelentés mellett, amit egyébként nem vett sértésnek.

 Nem ütött különösebben szíven, amit mondott. Sosem volt bajunk egymással, és azt gondolom, most sem akart bántani engem. Talán valaki rávette, hogy ezt mondja. Több mint fél éve nem beszéltünk, nem követjük egymást. Lehet, hogy nem is tudja, hogy nemrég visszavetettem a cicit az eredetire

– nyilatkozta Cini, aki már jó ideje óva inti a nagy mellekre vágyó nőket, mondván, a nagy mellek nagy teherrel is járnak.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló