Bulvár

Fideszes politikus buktatja le Tóth Gabit? Az énekesnőt a vele hírbe hozott táncossal kapták lencsevégre egy rendezvényen

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.11 | 10:18
  • trendindex: 21

Dagad a botrány.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

A napokban bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. A szakítás hírét a sztárséf osztotta meg közösségi oldalán, nem sokkal később az énekesnő is megszólalt.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, sokan felfigyeltek Krausz Gábor egyik mondatára, amely után azonnal elindultak a találgatások.

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

– írta Krausz Gábor közösségi oldalán.

Túrázni készülsz? Akkor ezt a videót látnod kell! 

 

Ezek után nem kellett sokat várni, hogy összeboronálják Tóth Gabit a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával a Redditen.

Harmadik fél miatt érhetett véget Tóth Gabiék házassága? Elindult a lavina

Krausz Gábor a hírek szerint már el is hagyta a családi otthont.

A sztárséf egyik legjobb barátja és kollégája, Vomberg Frigyes a Blikknek elmondta, mindenben a barátja mellett áll, aki most rendkívül nehéz időszakon megy keresztül.

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört

– mondta a Blikknek.

A lap arról is beszámolt, hogy most tartják a Kárpát-Haza konferenciát Jászberényben. A gazdasági és kulturális rendezvénysorozatot immár a tizedik alkalommal rendezik meg a Jászságban.

A szerdai megnyitón – aznap, amikor Krausz Gábor bejelentette, hogy véget ért a kapcsolatuk – a fellépők között volt a Jászsági Hagyományőrző Egylet, Pénzes Tivadar tekerőlantos, illetve Papp Máté Bence és a kisFricskák. A szoljon.hu beszámolójában azonban nem esett szó Tóth Gabiról, mint fellépőről – írja a Blikk.hu.

Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője közösségi oldalán több képet is megosztott, amelyeken a konferencia vendégei láthatóak, többek között Tóth Gabi a Fricska alapító tagjával, Papp Máté Bencével, akivel hírbe hozták.

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló