Bulvár

Tiszta agyrém: átfutott az autópályán két srác, mert strandolni akartak

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.11 | 09:48

Két fiú átmászott az M4-est övező kerítéseken, majd átfutottak a kétszer kétsávos úttesten. A Tiszában akartak fürdőzni egyet.

“Több mint 405 forgalomfigyelő kameránk van a kezelésünkbe tartozó gyorsforgalmi hálózaton. Sok mindent láttak már a diszpécsereink rajtuk keresztül, de néhány fiatalembernek ismét sikerült olyat húznia, amire sokan nem is gondolnának. 🤦🏼 A felvételeinken az látszik, hogy két fiatal srác a vadvédő kerítésen átugorva, majd a szalagkorlát alatt átbújva és a főpályán átszaladva jut át a túloldalra. Később újabb két fiatal a pálya alatti átereszben mászik át”

– írta a Magyar Közút friss posztjában.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

“Vélhetőleg Tiszapüspökiből mentek át a szajoli Holt-Tiszára fürdeni… Ugyanezen a helyen volt már kétszer vadvédő háló kivágásunk is. Ezért a veszélyhelyzetre figyelmeztető tájékoztatókat helyeztünk több helyre a szakaszon. Ezzel együtt a szükséges hatósági bejelentést is megtettük, hogy elejét tudjuk venni az ilyen veszélyes és meggondolatlan cselekedeteknek.”

– fűzték hozzá a hajmeresztő videóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló