Bulvár

Megrázó: az ATV ment forgatni hozzá, de megölték a Hős utca angyalát

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.13 | 18:18

Gyöngyi nénivel az ATV többször is forgatott, amikor az áldatlan Hős utcai állapotokról készítettek riportot. Néhány hét múlva költözött volna új otthonába.

Az ATV Heti Napló műsora az elmúlt években mélyen megmerült a főváros egyik legszegényebb negyedének, a Hős utcának a brutális valóságában. A Hős utca két ominózus épületét hamarosan lebontják, ezzel vetve véget az illegális lakásfoglalásoknak és a bűnös tevékenységek központjának.

A tévések többször is visszatértek az utca egyik lakójához, Gyöngyi nénihez, aki mindig mindenkin segített, igyekezett több fiatalt is megmenteni önmagától. Azonban a tervezett találkozó előtt drámai fejlemény rázta meg a közvéleményt: Gyöngyi néni meggyilkolásáról érkezett hír.

A tervezett interjú előtt Török Réka riporter értesült arról, hogy Gyöngyi nénit meggyilkolták. A nő már régóta vágyott arra, hogy elhagyja a Hős utcát, és cserelakást is kapott, amit már el kezdett felújítani. A tragikus hír megrázta a riportert, aki aznap értesült a történtekről.

Gyöngyi néni olyan személy volt, akinek meleg szíve maradandó nyomot hagyott a közösségben. A saját háza előtt gyilkolták meg – a részleteket a vasárnap este 7-kor kezdődő műsorból tudhatjuk meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló