Bulvár

VV Anett kitálalt a drog-szertartásról: Lehánytam magam, rettegtem, leestem egy magaslesről, azt hittem, meghalok

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.16 | 21:30
  • trendindex: 3

Való Világ Anettre a nyár közepén öntudatlanul, ruha nélkül, törött csontokkal talált rá egy férfi egy baranyai szőlőültetvényen. Béres Anett Sáfrány Emesével egy spirituális teaszeánszon vett részt, ahol ajahuaszkát ittak.

Béresnek súlyos hallucinációi támadtak a szertől, hetekig kezelték az eset után kórházban. A nő hetekkel a történtek után, most kedden interjút adott a Blikknek és a Fókusznak, amiben először is arról beszélt, hogy nem lesznek maradandó károsodásai a sérülésektől.

„Lelki problémák miatt mentem el. Voltam korábban családállításon is, és úgy hallottam, Bert Hellinger, aki ezt kitalálta, korábban szintén részt vett egy ilyen ajahuaszka szeánszon. Úgy gondoltam, talán nekem is segíthet.”

Mint elmondta, hozzá hasonlóan Sáfrány Emese is lelki problémákkal küzdött, így miután utánaolvastak a szertartásnak, úgy döntöttek, elmennek rá. Hozzátette, „rettenetesen félt az egész szertartás alatt”.

„A hölgy, aki a szertartást vezette, olyan volt nekem utána, mint maga a Sátán, őt láttam benne, és attól rettegtem, hogy belém akar költözni.”

Béres azt mondta, ezután úgy tudta, 5-6 óra elteltével kimegy a szervezetéből a főzet, „de nála nem így volt”. Mint elmondta, ezután szólt Aleskának, hogy rosszul van.

„Itt szeretném leszögezni, nem voltam meztelen, nem tudom, ezt ki találta ki. A pólóm ugyan nem volt rajtam, mert a főzet mellékhatásának köszönhetően lehánytam, de melltartó és nadrág volt rajtam. Futottam, mint akit űznek”

– tette hozzá.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

Béres ezután elmondása szerint felmászott egy háromméteres magaslesre, a zuhanásra pedig már nem emlékszik, „valószínűleg nem volt közben magánál”. Elmondta azt is, hogy egy kapálni induló férfi találta meg őt 24 óra elteltével, addig viszont borzasztó volt. Néha azt hitte, meghalt. Sokáig nem tudta eldönteni, él-e, vagy sem. Fájt a dereka és a lába, de azt hitte, csak zúzódás.

A szertartással kapcsolatban Béres azt mondta, nem tudja, hogy ellene indult volna eljárás. A rendőrség korábban közölte, hogy egy 38 éves szentendrei nőt gyanúsítanak a szeánsz vezetésével.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló