Bulvár

Muszlim maradt, de férjhez is ment a meleg srác: naponta köpködik

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.17 | 15:18

Normális esetben az embernek nem kellene attól tartana az esküvője napján, hogy savval öntik le vagy felrobbantják, de Sean és Jared esete más.

Jared és bangladesi származású párja, Sean Angliában élnek, két éve házasok. Szerelem első látásra volt az övék, ám azóta is családjuk és közösségük rosszallásával kell szembenézniük.

Sean egy hívő muszlim családból származik, a hit számára is mindig rendkívül fontos volt. Egyike azoknak, akik részt vettek a homoszexuálisok számára fenntartott átnevelő táborokban, rengeteget imádkozott azért, hogy ne legyen meleg. Kiutálták, kiátkozták a közösségből, a családja az esküvőjére se ment el: Sean azonban nem tud mit tenni, egész életében a férfiakhoz vonzódott, a nagy szerelmet pedig Jared személyében találta meg.

A két srác sokszor fél utcára menni, mert nem tudják, mire számíthatnak: csak leköpik őket vagy durvaságot kiabálnak utánuk, esetleg ennél durvább dolog is történhet? “Számunkra ez már megszokott, de jó volna, ha mi is nyugodtan kimehetnénk az utcára” – mondja Jared.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló