Bulvár

„A gyomrom kifordult b*zd meg tőletek!” – teljesen kiakadt Tóth Andi

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.21 | 10:48

Az énekesnő egy 14 éves fiatal lányt vett a védelmébe.

Fotó: TV2

Elképesztő komment áradat zúdult egy 14 éves lányra, aki sok más, vele egykorú fiatalhoz hasonlóan a saját szórakoztatására készített videókat, és töltött fel a közösségi oldalára. Az általa készített videók futótűzként kezdtek terjedni. Instagramon több mint 10 ezren követték már be, a posztjai alá pedig megszámlálhatatlan bántó komment érkezett. Érthetetlen, hogy az általa kedvelt előadók dalainak éneklése, miért váltott ki ekkora gyűlöletcunamit a kommentelőkből, akik gyakorlatilag minden mozdulatába, és a kinézetébe is belekötöttek, voltak olyanok, akik még a halálát is kívánták.

A 14 éves kislány oldala Tóth Andihoz is eljutott.

Valószínűleg azzal a szándékkal küldtétek, hogy de jót fogok majd nevetni rajta vagy megalázom én is, vagy nem tudom. Az a temérdek komment, ami a videók alatt volt, a gyomrom kifordult b*zd meg tőletek! Valahol kettőezer kommentben szapulják, megalázzák, kinevetik ezt a lányt, mert nem tetszik, ahogy kinéz, énekel vagy megnyilvánul. B*zd meg azok a kommentek..

Tóth Andi arra is kitért, hogy a fiatal lány nemrég sírva jelentette be közösségi oldalán, hogy édesapja arra kérte, szüntesse meg az Instagram-oldalát, mivel tudomására jutott, hogy milyen sokan támadják a lányát.

Itt hol az igazság? Ez hol jogos? Az a kib*szott Néztek dal is pont erről szól, hogy ha nem tetszik és nem érdekel az a videó, akkor mi a büdös f*szért nem görgetsz tovább?! Miért kell neki leírni, hogy kb. haljon meg?

– tette fel a kérdést Tóth Andi.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló