Bulvár

Betelt a pohár Tóth Gabinál: bejelentette visszavonulását

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.24 | 10:48

Elnémítja az oldalát, de a Sztárban Sztár leszek! új évadáról azért posztol majd.

Tóth Gabi a kedd estét egy érzelmes Instagram-poszttal zárta, amiben arról ír, hogy „szétszakított minket a közösségi média”. Mivel ő azt szeretné, ha a valóságba térnénk vissza, drasztikus döntést hozott.

Gabi a bejegyzésben kifejtette, hogy szerinte a közösségi médiának nem arról kellene szólnia, mint amiről jelenleg szól – épp ellenkezőleg.

Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban. Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat! Gondoljunk a gyerekeinkre is, hiszen nekik mi mutatunk példát. Mindannyiunknak felelőssége van ebben!

Majd kifejti, hogy számára az igazán értékes dolgok a hétköznapi valóságban vannak, ezért senkinek sem kell aggódnia: személyesen továbbra is találkozhatnak majd az énekesnővel.

Túrázni mennél? Mutatunk egy remek túrát. Nem lesz megerőltető, és olyan panorámát láthatsz amit sehol máshol! Nézz bele most a videóba!

…ezért továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat

– írja. Végül hozzáteszi, hogy továbbra is blogol majd és a Sztárban Sztár leszek! új évadáról is posztol majd.

Legyetek most Ti is bátrak és térjetek vissza a valódi értékekhez!️

Én szeretni jöttem, énekelni, adni… erre születtem!

– bíztat mindenkit a posztnál, amelynél letiltotta a hozzászólásokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló