Bulvár

Schobert Norbi: béna voltam, agykárosodást szenvedtem de a Jóisten mindig visszadob

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.26 | 12:18

A fitneszguru egy friss interjúban beszélt arról, hogy eddig háromszor is közel került a halálhoz.

Először a szívével volt probléma, majd egy kórházi fertőzés miatt került életveszélybe, ezek után tavaly sztrókot kapott, reggeli futásából hazaérve esett össze az otthona kapujában.

“Aznap ötvenszázalékos agykárosodást szenvedtem, másfél órán keresztül nem kapott oxigént az agyam. Éppen ezért különösen hálás vagyok, hogy most már teljesen jól tudok beszélni, sokáig ugyanis akadt a nyelvem. Az autóban azonban rendszeresen gyakoroltam, ha egyedül voltam, hangosan kimondtam a gondolataimat, magamban beszéltem”

– mondta a Blikknek Schobert, aki kitért arra is, hogy a jobb oldala kicsit lemaradt és béna volt, ez is egy év alatt múlt el, köszönhetően annak, hogy rendszeresen sportol és annak, hogy a tükörben nézve próbálta korrigálni a testtartását a keze mozgását.

“A sztrók után ugyan elhatároztam, hogy kevesebbet fogok dolgozni, de aztán beköszöntött a válság, és ez azt jelenti, hogy talán még többet kell dolgoznom, hogy életben tartsam a céget, meg tudjam tartani az alkalmazottainkat, a partnereinket. Ez volt a harmadik újjászületésem, de azt hiszem, valami oka van, hogy a Jóisten mindig visszadob, egy azonban biztos, hogy amikor visszatérek, mindig erősebb vagyok”

– zárta gondolatait Norbi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló