Bulvár

Tóth Gabi összeomlott, sírva mondta el: hite miatt bántják, halálosan fenyegetik,

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.26 | 10:48

Az, aki köpönyegforgatónak tartja, az iskolai végzettségével alázza, gúnyolja a közösségi oldalain, számára hiteltelen ember.

A Tények Plusznak is riportot adott Tóth Gabi, miután visszavonult egy időre a közösségi médiából és ismét kitért arra, hogy őt a hite miatt bántják.

Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből, miközben én évek óta beszéltem a hitemről.

Könnyeivel küszködve azt mondja, 85 darab halálos fenyegetést kapott, átlagosan reggel 7 és este 11 között. Nemrég Fluor Tomi fogalmazott meg róla kemény véleményt, az ehhez hasonló szavakra is kitért az énekesnő.

Tűpontosan szúrta meg Tóth Gabi egóját Kajdi Csaba

Az, aki köpönyegforgatónak tart, az iskolai végzettségemmel aláz, gúnyol a közösségi oldalain, számomra hiteltelen ember. Főleg, hogy azt hirdeti, fogadjuk el egymást.

Azt mondja, rajongói adnak neki erőt, főleg, mikor olyanokkal keresik meg: „A fogyatékkal élő gyermekeiket elhozzák a koncertjeimre, mert azt érzik, azt mondják, Gabi, te majd átmosod ezt a kis lelket, majd talán erőre kap”.

“Tapolcai vipera” – Fluor Tomi durván kiosztotta Tóth Gabit

Azt is mondta, hogy milyen igazi Tóth Gabi szerinte:

Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. Voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker. Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem… és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, pláne nem kell ezt magyarázni, mert pontosan fogják érteni, miért mondom ezt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.