Bulvár

Az orgiázó Borkai elárulta, hányszor fizetett prostituáltnak

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.06 | 10:18

A kurvázástól a Szijjártó Péterrel közös repülőzésen át sok kérdésre válaszolt!

A kurvázástól a Szijjártó Péterrel közös repülőzésen át egy rakás kérdés került elő abban az öt és félórás, kedden késő délután publikált életinterjúban, amit a partizános Gulyás Márton készített a politikába való visszatérésén munkálkodó Borkai Zsolttal – írja a 444.

“Hányszor fizettél prostituáltnak életed során?” – kérdezte meg Gulyás Márton a szexhajós Borkai Zsolttól a Partizán életinterjú-sorozatának friss adásában.

Borkai először elgondolkodó arckifejezést öltött, visszakérdezett, hogy “életem során?”, majd némi morfondírozás után a következő választ adta:

Életem során? Ööő. Ez egy olyan kérdés, ami azért nem válaszolok rá, azért nem válaszolok rá, mert ez olyan mély, öömm, hogy is mondjam csak, volt rá példa, akkor, amikor, amikor, ö, régen. Maradjunk annyiban: régen. Volt rá példa, az, hogy hányszor, azt nem tudom. De igazából erre nem is akarok válaszolni, mert ez abszolút már mély magánügy.

Tehát városvezetői működésed előtt is előfordult már ilyen? – kérdezte erre Gulyás, aki korábban azt állította, hogy csak a közhivatal miatt érdekli, hogy Borkai kurvázott-e.

Volt rá példa, igen.

– felelte Borkai.

Forrás: 444


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló