Bulvár

Borkai Zsolt elsírta magát és letiltatta az interjút, erre Gulyás Marciék 5,5 órás verzióban hozták le!

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.06 | 06:45

Hat órán át forgattak vele, aztán letiltatta az interjút. Gulyás Mártonék erre vérszemeket kaptak...

Az egykori fideszes polgármestert mára teljesen ejtette egykori pártja, ezért jövőre függetlenként próbál visszatérni a hatalomba. Azt mondja, alapvetően semmin sem változtatna, és egyáltalán nem tartja problémásnak, hogy polgármesterként olyanokkal szextúrázott, akik részben önkormányzati pénzből gazdagodtak. Azt sem ígérte meg, hogy újraválasztása esetén rokonai nem fognak többé üzletelni velük.

Borkai Zsolt nemcsak politikusként, hanem olimpiai bajnok tornászként is ismert. Az interjú elején felidézésre kerül a szöuli aranyérme és az élsport korabeli viszonyai. Mennyire volt jelen az erőszak a tornateremben? Miért puccsolták meg a szövetségi kapitányt? És miért ment tanárnak, mielőtt politikusnak állt volna? 5,5 ra Partizán, Borkai akarata ellenére.

Felmerült, hányszor volt prostituáltként politikusként, hányszor lépett félre. Gulyás felvetette, hogy lehet, hogy fideszes arc szivárogtatta ki az adriai szexbotrányt, aminek lehetősége hallatán Borkai mélyen megrendült, és sírni kezdett.

“Amiket mondasz, ha az ilyen mocsokság, ha ilyen mértékű az egész, akkor az megrendítő…”

– hebegte.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló