Bulvár

Randi közben saját kulájával esett csapdába egy angol lány

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.06 | 13:39

A terhes férfi megint madarat szült. A hét, sőt az egész hónap, mit hónap, az év bulvárhíre futott be a ködös Albionból.

Még mindig nem nagyon hisszük el, hogy nem a Dumb és Dumber következő részéből szivárgott ki egy részlet, de már a BBC is megírta, úgyhogy ez bizony tényleg megtörtént: egy angol lány éppen az első Tinder randin volt egy pasival, akihez fel is ment filmet nézni annak lakására. Itt kezdődtek a bajok, a lánynak ugyanis WC-re kellett mennie, ami már önmagában elég kellemetlen egy randin. Úgy viszont már extra ciki, hogy sokszori öblítés után sem ment le a kaki. Hősnőnk úgy döntött, hogy kezébe veszi a helyzetet, konkrétan szó szerint, ugyanis kiszedte a székletdarabot, és megpróbálta kidobni az ablakon át a kertbe.

Ez viszont nem sikerült, és a kula az ablak két üvege közé pottyant. Itt azt hinnéd, hogy nem lehet tovább fokozni a cikit, de mégis: a lány ugyanis utána mászott, hogy kiszedje onnan, viszont beszorult, úgyhogy végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az üvegek közül.

Az egész eset amúgy úgy jutott napvilágra, hogy a srác indított egy közösségi finanszírozási kampányt, hogy ki tudja fizetni a mentés közben a tűzoltók által betört ablakát. Ide még képet is töltött fel az akcióról és a csajról, mert volt akkora lovag, hogy végig fotózta az egészet…

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...