Bulvár

Randi közben saját kulájával esett csapdába egy angol lány

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.06 | 13:39

A terhes férfi megint madarat szült. A hét, sőt az egész hónap, mit hónap, az év bulvárhíre futott be a ködös Albionból.

Még mindig nem nagyon hisszük el, hogy nem a Dumb és Dumber következő részéből szivárgott ki egy részlet, de már a BBC is megírta, úgyhogy ez bizony tényleg megtörtént: egy angol lány éppen az első Tinder randin volt egy pasival, akihez fel is ment filmet nézni annak lakására. Itt kezdődtek a bajok, a lánynak ugyanis WC-re kellett mennie, ami már önmagában elég kellemetlen egy randin. Úgy viszont már extra ciki, hogy sokszori öblítés után sem ment le a kaki. Hősnőnk úgy döntött, hogy kezébe veszi a helyzetet, konkrétan szó szerint, ugyanis kiszedte a székletdarabot, és megpróbálta kidobni az ablakon át a kertbe.

Ez viszont nem sikerült, és a kula az ablak két üvege közé pottyant. Itt azt hinnéd, hogy nem lehet tovább fokozni a cikit, de mégis: a lány ugyanis utána mászott, hogy kiszedje onnan, viszont beszorult, úgyhogy végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az üvegek közül.

Az egész eset amúgy úgy jutott napvilágra, hogy a srác indított egy közösségi finanszírozási kampányt, hogy ki tudja fizetni a mentés közben a tűzoltók által betört ablakát. Ide még képet is töltött fel az akcióról és a csajról, mert volt akkora lovag, hogy végig fotózta az egészet…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.