Bulvár

Krausz Gábor szemet hunyt volna Tóth Gabi félrelépése felett?

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.08 | 10:48

Egy hónapja ért véget Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága.

A Blikk értesülései szerint Tóth Gabi hetekkel korábban bevallotta az affért a férjének, aki a kislányukra való tekintettel úgy döntött, szemet hunyna a félrelépés felett.

Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett

– mesélte a lapnak Krausz Gábor egyik ismerőse, aki szerint a séf azért lehetett hajlandó erre a sokak szerint lehetetlen döntésre, mert úgy tudta, Tóth Gabi afférja a múlté.

A barát elmondása szerint nehéz időszak volt, de akkor úgy tűnt, mindketten a családot és a közös jövőt választották.

Azt hittük, túl lesznek rajta

– magyarázta a barát, aki szerint Krausz Gábor rajongásig szerette a családját és a megálmodott közös otthont, amelyet soha nem akart elhagyni, ahogy azt gondolta, Gabi mellett öregszik majd meg.

Az ismerős tudomása szerint a séf végül azért változtatott a döntésén, mert rájött “Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb”.

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló