Bulvár

Nem adja fel a fityma-húzogató Galla – Áder Jánoshoz fordult segítségért

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.10 | 15:18

Tettéért azóta bocsánatot kért, ám közösségi oldalán most nyilvánosan megosztott egy, Áder Jánosnak címzett levelet.

Bár az MTVA munkatársai februárban még azzal keresték meg Galla Miklóst, hogy idén neki ítélik a Karinthy-gyűrűt, később jelezték, a humorista közelmúltbeli tevékenysége nem összeegyeztethető a díj szellemiségével, ezért visszavonják a kitüntetést.

Galla_Facebook

A hír természetesen valósággal sokkolta Gallát, aki elismerte, hogy

egy előadás közben elővette a nemi szervét, majd fel is húzta rajta a bőrt.

Tettéért azóta bocsánatot kért, ám közösségi oldalán most nyilvánosan megosztott egy, Áder Jánosnak címzett levelet, amelyben arra kéri a politikust, hogy segítsen visszaszerezni a korábban neki ítélt gyűrűt, az előző üzenetben Orbán Viktorhoz fordult, akitől gyűrűt nem csak egy vicceskető kommentet kapott.

NYÍLT LEVÉL ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÚR RÉSZÉRE

– kezdi a levelet a művész aki ismét tagadja a nyilvános meztelenkedést.

Tisztelt Elnök Úr!

Itt Galla Miklós. A segítségét kérem. A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták.

A sajtóban olyan indok jelent meg, hogy én nyilvánosan meztelenkedtem. Elnök úr, soha, sehol, semmilyen körülmények között nem meztelenkedtem. Negyvenéves pályafutásom alatt sosem tettem ilyet, miért épp a Karinthy-gyűrű átadó ünnepsége előtt három héttel meztelenkedtem volna? Teljes képtelenség, aljas rágalom.

Az MTVA kuratóriuma mélyen hallgat, mivel semmilyen bizonyíték nincs és nem is lehet a birtokában.

Elnök úr, nem akarom elhinni, hogy ma, Magyarországon negyven év tisztességes, szorgalmas és sikeres munkájának csak rágalmazás és meghurcoltatás lehet a jutalma.

Egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm.

Üdvözlettel:

Galla Miklós

– olvasható a komikus posztjában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.