Bulvár

Betont fecskendeztek a nő arcába

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.11 | 08:18

Betontumorok alakultak ki körülötte.

Dr. Terry Dubrow, az amerikai sebész és televíziós személyiség, a Daily Star-nak mesélte el karrierje egyik legkiemelkedőbb orvosi esetét, amikor betont kellett eltávolítania egy nő arcából.

A páciens, Rajee, azután fordult Dubrow-hoz, hogy egy kétes minőségű, olcsó helyen töltette fel az arcát. Azonban – mint utóbb kiderült – betont és tömítőanyagot fecskendeztek az izmai alá.

“Rajee arcába szó szerint betont fecskendeztek, ami rendkívüli reakciót váltott ki a testében, és gyakorlatilag betontumorokat eredményezett”

– fejtette ki az orvos.

A kockázatok miatt kezdetben Dubrow és kollégái nem voltak biztosak abban, hogy Rajee részt vehet a “Botched” című műsorban. Később azonban Dubrow rájött, hogy egy ortopéd fűrésszel biztonságosan el lehet távolítani a betontumorokat Rajee arcáról anélkül, hogy az idegek, szövetek vagy bőr megsérülne.

Először csak Rajee állát műtötték meg, hogy lássák, hogyan reagál a beavatkozásra a teste. Mivel ez sikeresen zajlott le, több további műtét követte az akciót, és Rajee végül visszanyerte az arcát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló