Bulvár

Betont fecskendeztek a nő arcába

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.11 | 08:18

Betontumorok alakultak ki körülötte.

Dr. Terry Dubrow, az amerikai sebész és televíziós személyiség, a Daily Star-nak mesélte el karrierje egyik legkiemelkedőbb orvosi esetét, amikor betont kellett eltávolítania egy nő arcából.

A páciens, Rajee, azután fordult Dubrow-hoz, hogy egy kétes minőségű, olcsó helyen töltette fel az arcát. Azonban – mint utóbb kiderült – betont és tömítőanyagot fecskendeztek az izmai alá.

“Rajee arcába szó szerint betont fecskendeztek, ami rendkívüli reakciót váltott ki a testében, és gyakorlatilag betontumorokat eredményezett”

– fejtette ki az orvos.

A kockázatok miatt kezdetben Dubrow és kollégái nem voltak biztosak abban, hogy Rajee részt vehet a “Botched” című műsorban. Később azonban Dubrow rájött, hogy egy ortopéd fűrésszel biztonságosan el lehet távolítani a betontumorokat Rajee arcáról anélkül, hogy az idegek, szövetek vagy bőr megsérülne.

Először csak Rajee állát műtötték meg, hogy lássák, hogyan reagál a beavatkozásra a teste. Mivel ez sikeresen zajlott le, több további műtét követte az akciót, és Rajee végül visszanyerte az arcát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.