Bulvár

Kifosztották Laky Zsuzsit

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.15 | 12:18

Laky Zsuzsi elmesélte, hányan akarták lehúzni fiatalabb korában.

Laky Zsuzsi húsz évvel ezelőtt Párizsban lett Európa szépe. A gyönyörű modell azonnal híres és népszerű lett, számos meghívást kapott. Olyan világsztárok keresték társaságát, mint Eros Ramazotti, Ricky Martin, vagy Albert monacói herceg. Most

elárulta, hogy a csillogásnak árnyoldala is volt.

„Az a vicc az egészben, hogy először el sem akartam utazni Párizsba a versenyre, mert az itthoni döntőben csak udvarhölgy lettem, nem is én nyertem”– mesélte Laky Zsuzsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨LAKY ZSUZSI✨ (@lakyzsuzsi) által megosztott bejegyzés

Aztán mégis elrepültem, Disneylandban voltunk a lányokkal másfél hónapig, és őszintén mondom, nem is tartottam magamat esélyesnek a többi gyönyörű lány között. Luxus körülmények közt voltunk, jól szórakoztunk, közben egyszer csak a legszebb 12-ben, majd a legjobb ötben találtam magam. Amikor pedig a döntőben kimondták, hogy Magyarország, vagyis én vagyok a nyertes, szerintem sokkot kaptam, ami napokig el sem múlt. Királynőként kezeltek, vittek mindenhová,

egész egyszerűen elképesztő időszak kezdődött.

Zsuzsi híres emberekkel találkozott, Eros Ramazotti el sem kezdte a budapesti koncertjét addig, amíg ő be nem ment az öltözőjébe.

Ez ciki is volt, a tolmáccsal mentem be hozzá, nehogy bárki pletykáljon utána. De találkoztam Ricky Martinnal is és én voltam az egyik díszvendég Albert monacói herceg bálján. Nagyon szép időszak volt, rengeteg meghívást kaptam, állandóan repültem, de valahogy aztán vége lett. És most már tudom, hogy az az oka, hogy nem volt mellettem egy olyan menedzser, aki kézben tartotta a dolgokat. Nagyon fiatal voltam, nem vettem észre, hogy többen azért voltak mellettem, hogy pénzt keressenek rajtam. Biztos vagyok benne, hogy sokan lehúztak így pénzzel. Jobb, ha nem is gondolok bele mennyivel! – morfondírozott Laky Zsuzsi.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló