Celeb

Brad Pitt szomorú

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.21 | 08:20
  • trendindex: 3

A brangelina-saga újabb fejezetében Brad Pitt mindenkitől nyugalmat kért, meg azt, hogy hagyják már a gyerekeket nyugton.

“Nagyon elszomorít ez az egész” – így kezdődik Brad Pitt közleménye, amit az amerikai People magazinnak küldött el. A színész egyetlen dolgot tart fontosnak, mégpedig “az gyermekeik hogyléte”. Éppen ezért Brad azt kéri a sajtótól, hogy a gyerekeikkel bánjanak már tapintatosan, merthogy “megérdemlik”, meg amúgy is, a következő időszak tele lesz kihívásokkal számukra.

A Nuus.hu is megírta, hogy válni készül Angelina Jolie. A színésznő már szeptember 15-én beadta a keresetet. A TMZ.com úgy tuda, hogy a színésznő a gyerekek felügyeletét sem engedélyezné férjének, Brad Pittnek, aki csak látogatásra kapna jogot, ami azért elég kemény, valljuk még.

Mumbai, 2016. szeptember 20. 2006. movember 12-én az indiai Mumbaiban készített kép Angelina Jolie amerikai színésznõrõl, az ENSZ menekültügyi fõbiztosának jószolgálati követérõl és élettársáról, késõbbi férjérõl, Brad Pitt amerikai színészrõl és gyermekeikrõl, Zaharáról (b) és Maddoxról (j). A színésznõ ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/AP)
A kép még 2006-ban készült az indiai Mumbaiban a sztárpárról és két gyermekükről. (MTI/AP)

A TMZ-nek nyilatkozó forrás szerint Angelina azért válik férjétől, mert Pitt nem bánt túl jól az örökbefogadott gyerekekkel. “Nagyon elszomorították őt férje nevelési módszerei” – írja a lap a forrásra hivatkozva, de hogy ez mit is jelent a valóságban, az még erősen homály. A sztárpár 2014-ben házasodott össze, és három saját és három örökbefogadott gyerekük van.

Angelina Jolie saját közleményében csak annyit írt a válás okáról, hogy annak célja a “család egészségének megőrzése”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló