Bulvár

“Ettől én hányok” – Gáspár Evelin keményen nekiment a celebszülőknek

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.02 | 08:18

Gáspár Evelintől megszoktuk már az őszinte és szókimondó stílust - Lilu műsorában sem volt ez másképp.

Gáspár Evelin őszintén beszélt arról Lilu beszélgetős műsorában, hogyan élte meg reflektorfényes gyerekkorát és azt is kifejtette, mi a véleménye azokról a szülőkről, akik a gyerekeiket mutogatják. 

Evelin arról beszélt, hogy mekkora károkat okoz egy gyermek életében, ha állandóan kamerák kísérik az életét. Bár ő már elfogadta, hogy így alakult, megvan a véleménye azokról a szülőkről, akik a gyerekeiket mutogatják.

Az én gyerekemet ettől megóvnám, mert ez egy nagyon káros dolog, főleg mentálisan. Nekem is pszichológushoz kell járnom, hogy ezt a gyerekkort feldolgozzam, mert szerintem ez egy nagyon nagy trauma”

– mondta Evelin, majd azt is hozzátette, hogy nagyon elítéli azokat a szülőket, akik eladják a médiának a gyermekeiket.

Ettől én hányok, főleg, ha még meg sem született az a gyerek, de ő már eladta és már abból pénzt profitál, hogy terhes. … Az ilyen szülőket pénzéhes cápának gondolom. Szánalmas, aki a gyerekéből profitál és szerez követőket és lájkokat”

– folytatta Evelin, aki szerint az sem túl szerencsés, hogy őt óhatatlanul a szüleivel azonosítják. Hiába tanult ő bárhol és hiába más irányt és értékeket képvisel, mint az édesapja, mégis mindig vele teszik egy lapr


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.