Bulvár

A 83 éves szépség túl idősnek találta magához 39 éves pasiját

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.04 | 10:45
  • trendindex: 7

A szerelem nyilván nem korfüggő, de a fiatalember képtelen volt azon a fordulatszámon pörögni, mint szépkorú szexpartnere.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Don’t ask me what I’m doing. You know I’m out here being cute 😉

Hattitudes (@hattitudes1) által megosztott bejegyzés,

A kétségkívül jó karban lévő és igazi szépséget sugárzó 83 éves Hattie Retroage-ről korábban már mi is írtunk. Ő az, aki harminc éven át hűséges, példás családanya volt, majd válása után a élete további harminc évét vidám kis szexkalandoknak szentelte. A Tinderen szed fel fiatal fiúkat (19-től 40-ig), és élvezi, hogy ma már egy férfi elélvez attól, ha párjának orgazmusa van, ami az ő idejében nagyon másképp volt.

Pár hónapja jött a hír, hogy Hattie egy 39 éves férfival különösen szorosra fűzte a viszonyt, és már a közös élet lehetősége is felmerült. Bontakozó románcuk a 3JsOfficial videójában került bemutatásra. Hattie partnere ekkor már utalt rá, hogy Hattie egy fokkal magasabb fordulatszámon pörög, mint ő, ezért alighanem túl idős hozzá:

Most azonban a szépkorú szupernő elmondta:

„Imádom azt a szenvedélyt és tüzet, ami a fiatal férfiakban van. A lángot, hogy még bármi lehet belőlük. Az én dolgom ezt a tüzet táplálni, életben tartani, hogy a másik kiteljesedhessen. Egy későharmincas férfiban ez a tűz már kezd alábbhagyni, ő már a megállapodást keresi…”

– fogalmazott.

Úgyhogy Hattie keres tovább…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló