Bulvár

„Takarodj innen!” – Madonna simán elhajtotta Banderas nejét

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.05 | 11:48

Madonna még az ősidőkben így próbálta felszedni Antonio Banderast.

Madonna a boldog kilencvenes években egyszer megpróbálta felszedni Antonio Banderast, de csúfosan bukta a dolgot – elevenítette fel a sztorit a Daily Star. 1990-ben Madonna éppen a Vogue című albumára épülő Blonde Ambition turnéval haknizott, miközben a “Madonnával az ágyban” című filmjét forgatta.

Mindközben pedig meg volt őrülve Banderasért.

Az anyagias lány Pedro Almodóvart kérte meg, hogy mutassa be Banderasnak. „Antonio Banderas az a spanyol színész, akibe két éve szerelmes vagyok. Minden filmet láttam, amiben Antonio valaha szerepelt. Azon kevés színészek egyike, akikkel már nagyon szerettem volna találkozni. Egész héten erre a bulira készültem. Igaz, egyetlen nagy akadály van, amivel nem számoltam: a felesége” – töprengett a kivitelezés buktatóin.

A vacsorán Madonna valahogyan leboltolta,

hogy Banderas feleségét másik asztalhoz ültessék. Almodóvar így emlékezett a szitura: „A vacsora végén Ana Lezahamar közel merészkedett az asztalunkhoz, és gúnyosan azt mondta az „isteni szőkének”: „Úgy látom, megtetszett a férjem. Nem lep meg, minden nő imádja őt, de nem bánom, mert én nagyon modern felfogású vagyok.” Erre Madonna szellemesen ennyit bírt visszaszólni: „Takarodj innen!”

Banderas ráadásul észre sem vette, hogy Madonna rá van indulva.

Csak akkor jött rá, amikor az énekesnő közölte vele, hogy beleveszi a dokumentumfilmjébe.

Így tette szét a lábait a 63 éves Madonna – mutatjuk is a fotót


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló