Bulvár

Idegen férfit talált az ágyában Szabó Győző – meglepő dolgot tett

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.08 | 14:48

A nem mindennapi szerelmi háromszög történetét a színész a Life TV-n elevenítette fel Hajdú Péternek!

Más férfit talált az ágyában Szabó Győző, mégsem akadt ki, inkább reggelit készített csalfa barátnőjének és az idegennek. A nem mindennapi szerelmi háromszög történetét a színész a Life TV-n elevenítette fel Hajdú Péter vasárnap este adásba kerülő, Összezárva című műsorában. Még számára is meglepő, milyen higgadtan reagált élete talán legkínosabb eseményére, de ma sem cselekedne másképp.

Váratlanul mentem haza az akkori páromhoz, aki valakivel együtt volt. Én nem tettem semmit

– kezdte a meghökkentő sztorit Győző, aki ajtócsapkodás vagy tányértörés helyett elvonult egy másik szobába aludni. Ő ébredte másnap reggel előbb. A nagy asztalhoz tettem három széket, készítettem egy kiadós rántottát, majd megterítettem, és mondtam, ‘gyertek, kész a reggeli’.

Se a csaj, se a csávó nem különösebben értette ezt a helyzetet

– idézte fel a kínos reggeli találkozást, amikor a tilosban járók előtt is világossá vált, lebuktak.

Nem tagadta, mélyen érintette a dolog, mivel szerelmes volt, 24-25 éves lehetett, és hosszú idő után ért véget mesélte a Blikknek Győző.

Elég fájdalmas volt, hogy hirtelen elvesztette a barátnőjét, ráadásul még utcára is került, nem is volt hol laknia. Attól kezdve, hogy kiderült a dolog, racionálisan gondolkodott, tudta, hogy ez már sosem lesz jó kettőnk között, beindult a védekezési mechanizmus, ennek köszönhetően gyorsan túltette magát a történteken.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.