Bulvár

Vilmos herceg kijelentette: Kamilla nem a gyerekei nagyanyja

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.08 | 18:18
  • trendindex: 2

Hiába ő a király felesége, a negyvenéves walesi herceg durván meghúzta a határokat.

Angela Levin, Kamilla királyné királyi életrajzírója egy újonnan megjelent könyvben meglepő kinyilatkoztatást tett arról, hogy Kamilla tulajdonképpen milyen szerepet is tölt be a királyi család ifjú tagjainak életében.

Kensington Palace / Instagram

Vilmos herceg ugyanis elvárja Kamilla királynétól, hogy sajátos módon viselkedjen gyermekei, György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő mellett.

Ezzel pedig Kamilla teljes mértékben ki van békülve. A szerző állítása szerint Vilmos herceg nem tekinti mostohaanyját a gyerekek nagyanyjának, de még csak mostohanagyanyjának sem:

Vilmos herceg világossá tette, hogy Kamilla az apja felesége, de az ő gyerekeinek nem mostohanagyanyja. A gyerekek tudják, hogy „két nagyapapájuk van, de csak egy nagymamájuk”, Kamilla királyné pedig állítólag tiszteletben tartja ezt a megkülönböztetést.

Olcsón nyaralnál Cipruson? Mutatjuk hogyan lehetséges, nézz bele te is a videóba!

Vilmos és Harry hercegek 23 és 20 évesek voltak, amikor Kamilla hivatalosan is a mostohaanyjuk lett 2005-ben. Inkább barátságos felnőtt volt, akivel néha találkoztak a királyi összejöveteleken. Igyekezett inkább bátorítani, mint befolyásolni őket.

 – folytatta a szerző.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.