Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

3 sztár, akinek kiszivárgott a szexvideója

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.10 | 18:18

Hírességnek lenni egyáltalán nem lehet egyszerű, már csak azért sem, mert ezeknek az embereknek olyan szinten nincs magánéletük, hogy ha kiszivárog róluk egy pikáns felvétel, az biztos, hogy az egész világot bejárja egy szempillantás alatt.

Ez esetükben meg is történt!

Paris Hilton és Rick Salomon

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

2003-ban szivárgott ki a szexvideó, ami igazi celebbé tette Paris Hiltont. Rick Salomon először mindenkit beperelt, akinek köze volt a videó kiszivárogtatásához, majd ő maga kezdte el forgalmazni a felvételt és végül több mint 10 millió dollárt keresett vele.

Kim Kardashian és Ray J

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian még csak egy egyszerű reality-sztár volt, amikor 2002-ben Superstar néven kiszivárgott a szexvideója. A felvételt a Vivid Entertrainment pornóvállalat forgalmazta, akiket Kim Kardashian be is perelt, végül azonban 5 millió dollárt fizettek Kimnek, aki a pénzért cserébe ejtette a vádakat.  A felvétel a Vivid számára 100 millió dollárt hozott.

Pamela Anderson és Tommy Lee

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ Lovers (@lovers.rs) által megosztott bejegyzés

Pamela és egykori férje Tommy Lee 1998-ban a nászútjukon döntöttek úgy, hogy videóra veszik az ágyjelenetet, azzal azonban nem számoltak, hogy nem sokkal később a kazettát egy villanyszerelő ellopja majd a házukból. A kazettát azonnal értékesíteni kezdték és egy év alatt 77 millió dollárt hozott a konyhára.

Túltolta a híres pornós, két helyen is eltört a háta


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló