Bulvár

Liptai Claudiának már nagyon fiatalon a szex járt a fejében

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.10 | 17:18

Liptai Claudia emiatt egyszer az egész osztály előtt lett megalázva.

Liptai Claudia Kadarkai Endre Szavakon túl című rádióműsorában mesélt megrázó gyermekkori élményeiről. Komoly sebeket hagyott benne az, hogy szülei mellett tanárai sem támogatták őt gyerekkorában.

„Nagyon megalázott Palotai Erzsi néni, tökre emlékszem a nevére. Ő mondta azt is, hogy belőled senki sem lesz, Liptai fiam. Sajnos már nem tudom megmutatni neki, mert nem él már.

Elvette tőlem a Nem a gólya hozza című könyvet az egész osztály előtt

– egyébként másodikban, elég korán érdeklődtem. Elvette és borzalmasan megalázott, pedig engem nagyon érdekelt. Szerintem nem lehet befolyásolni, hogy kit, hány évesen érdekel” – emlékezett vissza Liptai Claudia. „Nem azt mondom, hogy kockásra kell simogatni a gyerek fejét, hogy milyen okos. De biztos, hogy egy alap önbizalmat mindenkinek kell adni. Meg egy alap elvárást.

Ez nagy baj, hogy tőlem nem vártak el soha semmit.

Anyukám sem” – mesélte Liptai. „Nem volt ideje ezzel foglalkozni. Annyira lekötötte valószínűleg az apámmal való hadakozás, az, hogy egyáltalán étel kerüljön az asztalra. Annyit dolgozott, mert az apám már nem dolgozott egy idő után.” A színésznő elmondta, szerencsére barátai voltak, az emberi kapcsolatok fontosságára ekkor ébredt rá.

Liptai Claudia ledobta a textilt: bikiniben szexizett a tengerparton


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.