Bulvár

Kirámolták Kozsó teázóját, ami már Hozsó teázója

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.11 | 14:59

A Theoként bemutatkozó csaló megvárta míg a szórakozóhely személyzete hazaindul, és amikor az üzletvezető elbóbiskolt, kivett a táskájából egymillió forintot. A rendőrök gyorsan elkapták, és kiderült, hogy más helyeken is próbálkozott már hasonló módszerekkel.

Egy trükkös csaló fosztotta ki Kozsó egykori teázóját, a Zöld Teknőst – írja a Bors. A rabló azt állította, hogy ő Portik Tamás fia, Vizoviczky László keresztapja és egy exkluzív partit szeretne rendezni a helyen. Végül lelépett a teljes bevétellel.

A Zöld Teknőst korábban Kozsó üzemeltette, azonban a zenész kiszállt a jelentős veszteségeket termelő szórakozóhelyből, és átadta azt barátjának Hozsónak. A Kozmixból ismert zenész a napokban nyitotta újra a Zöld Teknőst.

Minden stimmelt

Ekkor jelent meg egy férfi, aki Theoként mutatkozott be. Azt állította, övé a Dohány utcai Dubai Hotel és kedden szeretne a Teknősben egy exkluzív bulit rendezni. A férfi azt is mondta, hogy ő Portik Tamás fia és Vizoviczki László keresztapja.

Olyan nevekkel dobálózott, akiket ismerek az éjszakából. Minden stimmelt

– mondta Hozsó a lapnak.

A férfi mindennap bement a szórakozóhelyre mondván, itt várja a társát, aki hoza a foglalót a keddi bulira. A csaló szombat éjszaka is így tett, és szóval tartotta Hozsó tulajdonostársát, amíg a teljes személyzet hazaindult. Hozsó barátja azonban reggel hat óra körül elbóbiskolt, a férfi pedig ezalatt kivett a táskájából egy millió forintot.

Egy dologban igazat mondott

Hozsó másnap elment a Dubaj Hotelbe, ahol valóban ismerték a férfit: a vendégük volt, de hat napot nem fizetett ki. Sőt még a recepciós telefonját is ellopta, amikor kölcsönkérte a készülékét, hogy intézkedhessen a számla kifizetéséről.

Hozsóék feljelentést tettek, és a rendőrség hamar el is kapta az elkövetőt, akinek D. Elek a rendes neve, és már több szórakozóhelyen is próbálkozott hasonló módszerekkel.

A hvg.hu azt írja, hogy a férfi egy valamiben igazat mondott: valóban ő Portik Tamás nevelt fia.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló