Bulvár

Mihalik Enikő megmutatta a kormánymédiának a luxusjachtjukat 

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.13 | 18:48
  • trendindex: 2

A kormánypárti médiumok több mint egy hete cikkeznek Korányi Dávid és szupermodell Mihalik Enikő állítólagos fényűző életviteléről.

Újabb Instagramos sztoriban reagált a férjével kapcsolatos, kormánypárti weboldalakon terjesztett állításokra a világhírű magyar szupermodell, Mihalik Enikő. Mihalik férje ellen ugyanis egész pályás lejáratókampány indult október elején a Metropol, az Origo, a hirado.hu, a Magyar Nemzet, a Ripost, a HírTV és a vidéki kiadványok online felületein. Most az RTL szúrta ki a modell frappáns válaszait.

Ez is elúszott mint az adófizetők pénze

– nézett a süllyedő papírhajó után az Amerikába költözött szupermodell, akinek tanácsadó férjét több mint egy hete próbálja megkaraktergyilkolni a fideszközeli sajtó.

Korányi Dávidot azzal vádolják, hogy csaknem kétmillió dollárért vett magának egy villát Connecticutban, az Egyesült Államokban, és hogy az ő jóvoltából jutott a választási kampányban tiltott külföldi támogatáshoz az ellenzéki összefogás.

A kormánypárti médiumok több mint egy hete cikkeznek Korányi Dávid és Mihalik Enikő állítólagos fényűző életviteléről, október 5-én Mihalik már egyszer reagált Instasztoriban ezekre, most azonban újabb, kifejezetten humoros, már-már szarkasztikus módon replikázott a támadásokra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló