Bulvár

Mindenét elvesztette egy nő, aki úgy gondolta, Hajdú Péternek adja a vagyonát

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.13 | 19:48
  • trendindex: 3

Valaki évek óta Hajdú Péter nevében garázdálkodik a neten.

Ijesztő fordulatokat produkál Hajdú Péter harca az interneten garázdálkodó alteregóival. A producer nevében évek óta álprofilokat hoznak létre az Instagramon. A csalók nemcsak Hajdú, de gyermekei és párja, Láng Eszter képével is visszaélnek a csaló oldalak elkészítése során – írja a Blikk. Hajdú folyamatosan

kapja a figyelmeztetéseket rajongóitól: újabb álprofilba botlottak.

„Az ügy azért elkeserítő, mert most már se szeri, se száma azoknak a profiloknak, amik az én fotóimat, néha még a nevemet is használják. A nevemben írogatnak nőknek, főként külföldieknek, ismerkedési szándékkal. Egyáltalán nem értem, mi értelmét látja ennek az vagy azok, akik ezt csinálják, hiszen egy esetleges randevú során úgyis kiderül, hogy nem az jelenik meg a találkozón, aki a fotókon szerepel” – panaszolta a lapnak Hajdú Péter.

Akadt olyan nő, aki már Hajdú menyasszonyának, Láng Eszternek is írt,

azt állítva, Péter kettős életet él, külföldön is van családja. Hajdúék kálváriaként élik meg a csalássorozatot. A fiatal édesanya ugyanis fenyegetéseket is kapott. „Nekem általában francia nők szoktak írni, tisztában vagyok-e azzal, hogy Péter kettős életet él, és kint is van egy családja. Nyilván tudom, hogy ez nem igaz, de ami a nagyobb baj, hogy már konkrét fenyegetéseket is kaptam: ha nem szakítok Petivel, a családomat és engem is bántani fognak. Ezek ijesztő, megdöbbentő levelek, amelyek megrémisztenek, ám kisgyermekes édesanyaként próbálom kizárni mindezt az életünkből.”

Eszter olyan nőkről is tud, akiktől pénzt csalt ki Péter egyik álprofilja.

„Többen arról írnak, hogy valaki Péternek adta ki magát, és kicsalta a pénzüket. Volt, aki adósságspirálba keveredett emiatt. A legutóbbi ilyen eset néhány napja történt, akkor azt írta nekem egy hölgy, hogy nem zaklat többé, de értsem meg, mindenét elveszítette, mert átutalta a pénzét az egyik olyan profil tulajdonosának, aki Péter fotóit használta az ismerkedésre. Szürreális és félelmetes helyzet. Nagyon sajnálom az érzelmileg, anyagilag tönkretett hölgyeket, mélységesen együtt érzek velük, és csak azt tudom nekik tanácsolni, forduljanak a rendőrséghez, ha ilyen helyzetbe kerülnek” – mondta el Eszter.

Hajdú Péter felesége mindent cáfol Berki Mazsival kapcsolatban


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.