Bulvár

Nagy bajban Fásy Ádám: életveszélybe került Egyiptomban

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.15 | 15:30

Már a megérkezéskor veszélybe került az ott-tartózkodása.

Fásy Ádám, a Miss Intercontinental Hungary licenctulajdonosa megérkezett Egyiptomba, hogy személyesen támogassa a világverseny helyszínén, Sarm es Sejkben a Magyarok Világszépe idei királynőjét.

Már a megérkezéskor veszélybe került az ott-tartózkodása: a leszállást követően kiderült, hogy elvesztek a bőröndjei. Ádám tavaly szívműtéten esett át, és azóta napi szinten gyógyszereket kell szednie, amiket gondosan becsomagolva a bőröndjében tartott. Így nagyon fontos, mondhatni életbevágó, hogy a bőröndök minél hamarabb visszakerüljenek hozzá.

,Minden bonyodalom ellenére nekem most az a legfontosabb, hogy a versenyzőnk jól érzi magát. Eddig jól veszi az akadályokat, és úgy látom, szépen helytáll. Nemzeti igazgatóként elmondhatom, hogy nagy mérföldkő ez a Miss Intercontinental történetében, hiszen az 50. jubileumi versenyt rendezik. Erős az idei mezőny is, eddig szebbnél szebb jelöltekkel találkoztam, de mint köztudott, a magyar hölgyek a legszebbek, és bízom benne, hogy Patrícia sikerrel zárja a világversenyt

– tudta meg a Blikk a szépséggurutól.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló