Bulvár

„Nyomorult és borzasztóan szánalmas” – Fluor Tomi porig alaposan kiosztotta Puzsér Róbertet

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.15 | 12:30

A Blikk videós stábja egy rendezvényen beszélgetett Fluor Tomival.

Beszélgettek arról, hogy van-e barátnője, mit csinál mostanában, mi a helyzet egyáltalán vele. Sőt, kérdésükre elmondta a véleményét az évek óta tartó, felé irányuló negatív kritikáról, amit Puzsér Róbert fogalmaz meg vele szemben.

MTI/Mohai Balázs

Nemrég a Wellhello rapperét, Fluor Tomit is betalálta, és rendesen beszólt neki, illetve mindennek, amit ő a szemében képvisel.

Annyira nem érdekel ez az egész. Pont annyit ért, hogy ezt a kommentet megkapja. Szerintem borzasztóan nyomorult és szánalmas. Nem nagyon érdekel. Igazából felületes, hazudik és emiatt nem tudom komolyan venni. Dehát mindig kell valami kis hype, úgyhogy hajrá, még írja le ötször, hogy szerinte sz*r vagyok. Én megcsinálom a teltházaimat, ő meg remélem, hogy keres még pénzt abból, hogy engem b*szogat

– mondta Fluor Tomi.

Fluor elmondta a Blikknek azt is, hogy érdekes módon vannak esetek, amikor egyetért Puzsér Róberttel, de ez általában akkor van, amikor a kritikus olyasmiről beszél, amire van is valamilyen szinten rálátása. A videó IDE kattintva tekinthető meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló