Bulvár

Kitálalt a komornyik: Így romantikázott Vilmos herceg és Katalin hercegné a kezdetekben

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.18 | 16:48

A volt királyi komornyik, Grant Harrold lerántotta a leplet Vilmos herceg és Katalin kapcsolatának kezdetéről, és elárulta azt is, hogyan viselkedik a hercegné a színfalak mögött.

Kép: Daniel Leal / AFP

Vilmos herceg és Kate Middleton kapcsolata a 19 éveskorukban kezdődött amikor útjaik keresztezték egymást a St. Andrews Egyetem hallgatóiként– írja Blikk.hu. Vilmos és Katalin ugyanabba a lakóházba költöztek, közeli barátokká váltak, majd az egyetemi második évükben romantikus kapcsolatot alakítottak ki. A többi pedig már történelem. A Mirror arról ír, hogy természetesen ez egy privát időszak volt a pár számára, és keveset tudunk arról, hogyan boldogultak akkoriban.

Most azonban Grant Harrold, a volt királyi komornyik, aki hét évig III. Károly királynak dolgozott, lerántotta a leplet a pár kezdeti, bimbózó kapcsolatáról. A korai életüket leírva azt mondja, a szerelmes pár, akinek most három gyermeke van, „olyan volt, mint minden átlagos barát és barátnő”.

„Az tetszett, hogy Katalin, aki csak barátnő volt, és akkoriban nyilvánvalóan még nem volt tagja a családnak, velem és a többi személyzettel is rendkívül udvarias, barátságos és szórakoztató volt, emellett pedig nagyon sokat viccelődött”

– mondta az egykori komornyik.

Arról, hogyan sikerült beilleszkedni a családba Katalin hercegnének a Blikk.hu cikkében olvashatnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló