Bulvár

Robban a bomba: túl nagy befolyás, gyenge teljesítmény – ezért távozott Palik László

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.19 | 10:48

Palik László bejelentette, hogy otthagyja a TV2-t, és az Exatlont.

Palik László bejelentette, hogy otthagyja a TV2-t, és az Exatlont. A hirtelen felmondás többeknek keltett gyanút, ugyanis Paliknak jó dolga volt a csatornánál, egyszerre nyaralt és dolgozott a világ legszebb helyén, ráadásul nem kevés pénzt kapott ezért.

A Blikk úgy tudja, a színfalak mögött már hetek óta zajlottak az egyeztetések, ugyanis Palik Lászlónak más elképzelései voltak a folytatásról, mint a televízió vezetőségének.

Lacinak sok mindenre kiterjedő döntési joga volt a sportrealityvel kapcoslatban a második évad óta. Addig ezzel semmi baj nem volt, míg az Exatlon kiemelkedő nézettséget hozott, ám a harmadik sorozat már halványabb teljesítményt nyújtott

– árulta el egy nevét elhallgató informátor.

Wágner Tamás, a műsor korábbi producere távozott a televíziótól, ezután kezdődtek a problémák Palikkal is, aki át akarta venni Tamás szerepeit, s nagyobb befolyást szeretett volna. A Blikk szerint több olyan döntést is hozott a műsorvezető, amely feszültséget okozott a stábban.

Az üggyel kapcsolatban hétfőn adott ki egy közleményt a TV2, ám azóta is mély hallgatásba merült a csatorna és Palik László is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló